Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Egholm Logo

Η Egholm AS αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται μηχανήματα κοινής ωφέλειας που διατηρούν τους δρόμους, τα πάρκα και τους εξωτερικούς χώρους καθαρούς και φιλόξενους όλο το χρόνο.

Κατασκευασμένα από τεχνίτες στη Δανία, τα μηχανήματα Egholm λειτουργούν σε πόλεις και πάρκα σε όλο τον κόσμο. Με ειδικά εξαρτήματα που αναπτύχθηκαν για τα μηχανήματα Egholm, προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα για οποιαδήποτε εργασία.

Τα μηχανήματα Egholm κατασκευάζονται με σεβασμό στη δεξιοτεχνία και με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα – τόσο για τον χειριστή όσο και για εκείνους που πρόκειται να απολαύσουν το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουν.

Park Ranger 2150

Park Ranger 2150 είναι το βασικό μηχάνημα για όλες τις εποχές σε μια σειρά προσαρτημάτων Park Ranger. Αρθρωτό και πλάτους μόλις 1m, παρέχει επαγγελματική απόδοση ακόμα και στα πιο στενά σημεία και είναι εύκολο στον ελιγμό χάρη στο σερβομηχανισμό διεύθυνσης και την ακτίνα στροφής μόλις 1,5m. Η τετρακίνηση και οι 28 ίπποι εξασφαλίζουν δύναμη και ισχύ σε όλες τις συνθήκες εργασίας.

Το Park Ranger 2150 είναι πλήρως υδραυλικό και εξαιρετικά απλό στη λειτουργία του. Δεν διαθέτει μηχανικά μέρη όπως ιμάντες ανεμιστήρα, αλυσίδες και στροφάλους, επομένως περιέχει πολύ λίγα εξαρτήματα. Ωστόσο, το βοηθητικό μηχάνημα απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Το ίδιο ισχύει και για τα εξαρτήματα, τα οποία είναι όλα ειδικά κατασκευασμένα για το Park Ranger 2150. Μόλις τοποθετηθούν, γίνονται αναπόσπαστο μέρος του μηχανήματος, διασφαλίζοντας έτσι ότι διατηρεί πάντα τη συμπαγή του μορφή.


City Ranger 2260 G0

Μια φιλική προς το χρήστη λύση για έντονες εργασίες συντήρησης εξωτερικού χώρου – με αλλαγή προσάρτησης σε μόλις 1 λεπτό!

Με τον ισχυρό βενζινοκινητήρα και την τετρακίνηση, το City Ranger 2260 αναλαμβάνει όλων των ειδών τις εργασίες καθαρισμού, σε όλες τις εποχές του χρόνου. Μία πλήρης γκάμα ειδικών προσαρτημάτων υψηλής ποιότητας διασφαλίζει άριστα αποτελέσματα όλο το χρόνο. Αυτό που κερδίζετε είναι η μέγιστη ευελιξία και αποτελεσματικότητα – από την ταχύτερη στον κόσμο εναλλαγή προσαρτημάτων, την αρθρωτή ευελιξία, τον εύκολο χειρισμό και τη λειτουργία με τη μέγιστη άνεση του χειριστή.

https://youtube.com/watch?v=dRNFsIR6p2g

City Ranger 3070 A0

Ένα κορυφαίας ποιότητας και μικρών διαστάσεων μηχάνημα γενικής χρήσης για την καθημερινή συντήρηση μεγάλων εξωτερικών χώρων.

Tο City Ranger 3070 έχει σχεδιαστεί με στόχο την άνεση του χειριστή και τις απαιτητικές, χρονοβόρες εργασίες. Πολυλειτουργική χρήση, Quick-shift, καινοτόμος φιλοσοφία αναρρόφησης, χωρητικότητα χοάνης 1m3, υψηλή ευελιξία και βέλτιστη άνεση χειριστή, μοντέρνο χειριστήριο και πεντάλ ίντσας είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.