Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι έξυπνοι αισθητήρες Sensoneo μετρούν τα επίπεδα πλήρωσης στους κάδους μέσω υπερήχων. Οι αισθητήρες μας μπορούν να παρακολουθούν κάθε είδους απορρίμματα (σύμμεικτα απορρίμματα, χαρτί, πλαστικά, γυαλί, ρούχα, οργανικά απόβλητα, υγρά, ηλεκτρονικά, μέταλλα, κ.α.) σε κάδους και δοχεία διαφόρων τύπων και μεγεθών. Η λύση της Sensoneo είναι αποτέλεσμα εσωτερικής Έρευνας & Ανάπτυξης.


Ποιότητα και Ανθεκτικότητα

Οι αισθητήρες είναι υπερήχων, στιβαροί, ανθεκτικοί στο νερό και τους κραδασμούς, πλήρως λειτουργικοί σε μεγάλο εύρος θερμοκρασίας και έχουν ρυθμιστεί να μετρούν από 3 εκατοστά έως 12 μέτρα.

Οι αισθητήρες μπορούν να παρακολουθούν κάθε είδους απορρίμματα και σκουπίδια σε δοχεία, κάδους και συμπιεστές απορριμμάτων διαφόρων τύπων και μεγεθών. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο πολυαμίδιο ενισχυμένο με ίνες γυαλιού που παρέχει όχι μόνο οικολογικό σχεδιασμό, αλλά βοηθά και στην ανακύκλωση.

Τεχνολογία και Ανθεκτικότητα

Οι αισθητήρες μετρούν τα επίπεδα πλήρωσης στους κάδους. Η τεχνολογία υπερήχων εξασφαλίζει κορυφαία ακρίβεια μέτρησης. Οι έξυπνοι αισθητήρες μπορούν να συνδεθούν σε πολλά δίκτυα IOT ή GPRS για να εξασφαλίσουν γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Η επικοινωνία ωφέλιμου φορτίου και δικτύου είναι κρυπτογραφημένη σε δύο επίπεδα αποτρέποντας την κακή χρήση των Sensoneo Sensors για επιθέσεις DDOS.

Πολλές Λειτουργίες

Όλη η Έρευνα & Ανάπτυξη διεξάγεται εσωτερικά. Τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας, κάνοντας χρήση ηλεκτρονικών τσιπ κορυφαίας ποιότητας. Οι αισθητήρες είναι εξοπλισμένοι με αντικαταστάσιμες μπαταρίες με διάρκεια ζωής πολλών ετών.

Προαιρετικά χαρακτηριστικά είναι η μέτρηση θερμοκρασίας, ειδοποίηση πυρκαγιάς, ειδοποίηση κλίσης και ενσωματωμένη τεχνολογία BLE.