Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Είτε εργάζεστε σε κατασκευές, συντήρηση εγκαταστάσεων ή φροντίδα δέντρων, η Leguan σας καλύπτει.
Τα αραχνοειδεί καλαθοφόρα της Leguan xρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο.
Διαθέτουν μεγάλη απόσταση από το έδαφος και γρήγορες ταχύτητες οδήγησης που παρέχουν αποτελεσματικές μετακινήσεις ακόμη και σε ανώμαλα εδάφη ή μεγάλα εργοτάξια. Ο συνδυασμός κινητήρα καύσης με οικονομία καυσίμου και αθόρυβου ηλεκτροκινητήρα καθιστούν τα Leguan τέλεια εφαρμογή τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

LEGUAN 135 Neo


Συνδυάζοντας ευκολία στη χρήση και έξυπνη τεχνολογία, το Leguan 135 NEO αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά στα ανυψωτικά τύπου “αράχνη”. Τα χειριστήρια Joystick επιτρέπουν πολλές ταυτόχρονες κινήσεις με ένα μόνο χέρι.
Η λειτουργία “home” μεταφέρει αυτόματα τη μπούμα στη θέση αναφοράς και η αυτόματη λειτουργία ισοπέδωσης (“αλφάδιασμα”) λειτουργεί γρήγορα και αξιόπιστα σε οποιοδήποτε έδαφος.

LEGUAN 190


Με καινοτόμα βιομηχανικά στοιχεία, το Leguan 190 είναι σχεδιασμένο για απαιτητική χρήση είτε από επαγγελματίες είτε για μίσθωση, με έμφαση στην αντοχή,
τον στιβαρό βραχίονα ανύψωσης και το φιλικό περιβάλλον χρήσης. Μέσα σε πέντε χρόνια, το Leguan 190 έγινε ένα από τα best-selling αραχνοειδή καλαθοφόρα της κλάσης του διεθνώς.

LEGUAN 225


Οι κορυφαίες στον κλάδο δυνατότητες παντός εδάφους, η πλατφόρμα υψηλού προφίλ και οι γρήγορες ταχύτητες οδήγησης, κάνουν το Leguan 225 επόμενης γενιάς τέλεια επιλογή ακόμη και για τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η μπούμα του αραχνοειδούς ανυψωτικού έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την πλάγια εμβέλεια ακόμη και σε μεγάλα ύψη εργασίας, ενώ η έξυπνη διεπαφή ελέγχου εγγυάται γρήγορες και ομαλές κινήσεις.