Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι κάδοι WasteMate είναι έξυπνοι κάδοι απορριμμάτων συμπίεσης ηλιακής ενέργειας και είναι πλήρως αυτάρκεις μέσω ενός ηλιακού πάνελ στο επάνω μέρος. Αυτοί οι κάδοι απορριμμάτων είναι κατάλληλοι για πολυσύχναστες τοποθεσίες, για παράδειγμα σε χώρους φεστιβάλ ή σε γήπεδα ποδοσφαίρου. Τα απόβλητα συμπιέζονται 5 έως 8 φορές από το ενσωματωμένο σύστημα συμπίεσης. Μια ενσωματωμένη πρέσα συμπυκνώνει τα απόβλητα όσο το δυνατόν περισσότερο και ένας αισθητήρας και το σύστημα GPS εξασφαλίζουν αποτελεσματική και έγκαιρη συλλογή των απορριμμάτων. Η παρακολούθηση γίνεται εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας.

WasteMate 240


Η στιβαρή κατασκευή του έξυπνου κάδου συμπίεσης απορριμμάτων τον καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στους βανδαλισμούς. Η καταπακτή ρίψης μπορεί να κλείσει από απόσταση για λόγους ασφαλείας.

  • Σημαντική μείωση του κόστους συλλογής
  • Online παρακολούθηση μέσω πύλης ή εφαρμογής, οπουδήποτε και οποτεδήποτε
  • Μείωση των εκπομπών CO2 μέσω αποτελεσματικής συλλογής απορριμμάτων
  • Ανθεκτικό σε βανδαλισμούς λόγω μεταλλικού περιβλήματος 2 mm
  • Εισαγάγετε χωρίς να αγγίζετε με ένα πεντάλ ποδιού
  • Για τυπικό κάδο τροχών 240 λίτρων

Στην ίδια σειρά επίσης ανήκουν τα μοντέλα WasteMate 120 & WasteMate 200, με μικρότερες χωρητικότητες.

WasteMate Basic


Το WasteMate Basic είναι ένας κάδος απορριμμάτων χωρίς συμπίεση, με τυπικό κάδο απορριμμάτων 120 λίτρων. Αυτός ο κάδος έχει σχεδιαστεί για τη συλλογή συγκεκριμένων τύπων απορριμμάτων. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει ένα στρογγυλό άνοιγμα για μπουκάλια PET ή γυαλί ή ένα ορθογώνιο άνοιγμα για χαρτί.

Μπορεί να εξοπλιστεί με αισθητήρα και σύστημα GPS για μέτρηση πλήρωσης και βέλτιστο άδειασμα. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκδόσεις WasteMate Basic και με τον έξυπνο κάδο απορριμμάτων για τα υπολείμματα απορριμμάτων: το WasteMate 120.